BG EN

Откажи цигарите

Пребори се със зависимостта за по-малко от месец!

Доказано най-ефективният медикамент в света за последните 50 години!

Научи повече

За Табекс Табекс е лекарствен продукт против тютюнопушене, на основата на Цитизн. about tabex *Кратка Характеристика на Продукта

Активна съставка

Tabex® е първият ефективен лекарствен продукт в света за отказване от тютюнопушенето, който не съдържа никотин и антидепресанти.
Tabex® е на основата на Цитизин, вещество от растителен произход.
Цитизин притежава по-голяма терапевтична ширина от никотин, което го прави с по-безопасен профил на действие.В сравнение с никотин има много по-слаб ефект върху периферната нервна система и артериалното кръвно налягане, но ефективно стимулира дишането.Цитизин редуцира депресивната симптоматика, свързана с прекъсването на никотиновата интоксикация.

about tabex
about tabex

Натурален екстракт

Цитизин е алкалоид извлечен от растението Златен дъжд (вид акация).
Tabex® е доказано средство в терапевтичната практика, за бързо и комфортно прекратяване на симптомите на никотиновата зависимост и желанието за тютюнопуше. Tabex® е лекарството с най-добре известен и най-продължително проучван пост-маркетингов профил на безопасност и ефективност, проследяван над 40 години в десетки държави и сред милиони пациети.

Действие/Как работи

Tabex® комплексно повлиява и прекратява самите механизми на никотиновата зависимост.

След орален прием Цитизинът бързо се резорбира и преминава в кръвообращението и така достига центъра на удоволствие в мозъка, където действа като блокира ефектите на никотинът и свързването му със специфични рецептори. По този начин дори и след употребата на никотин съдържащи продукти, никотинът достигнал до тази зона не може да прояви ефектите от действието си върху тези специфични рецептори и няма да изпитвате характерното удоволствие след употребата му.

about tabex
about tabex

1 опаковка Tabex®

100х 1.5мг фимлирани таблетки/свали листовката

25 ДНЕВНА ТЕРАПИЯ
Доставка до адрес
От лицензиран доставчик

Сайтът "www.sopharmacy.bg" притежава разрешение за извършване на търговия по интернет с лекарствени продукти без лекарско предписание № АП №1325 / 29.08.2016 г. от Изпълнителна Агенция по Лекарствата.
Препоръки

Още не си убеден? Потърси сам:

Google: Cytisine versus Nicotine for Smoking Cessation, Tabex®, Cytisine, Goldern rain tree

Wikipedia Cytisine, Tabex®, Goldern rain tree

Mobile app

Свалете напълно безплатното мобилно приложение- вашият личен помощник при отказване

Вземи нещата в свой ръце

Ex Smoker е вашата лична подкрепа по време на битката с тютюнопушенето. Приложението ви напомня за всички причини да спрете цигарите: спестеното време, пари и ценни моменти, които може да споделяте с близките си.

about tabex
about tabex

Следи прогреса си

Следете напредъка си със статистики в реално време, отключете различни постижения и се присъединете към общността на Не-пушачите!

Състезавай се

Печели точки от постиженията си и се състезавайте с други не-пушачи

about tabex about tabex
about tabex

Получавай ежедневни напомняния

Допълнителната функция на ТABEX Companion в приложението помага на тези, които са избрали да използват Табекс като метод за отказване от тютюнопушене - Тя насрочва времето за прием и задава ежедневни напомняния.


Новини

Бъди в крак с модерни здравословни практики

19
Nov
Единност срещу порока - Международният ден без тютюнопушене като първата крачка към отказване на цигарите

Третият четвъртък на ноември не е денят на ретроградните Меркурий или Венера. Не предполага хаос и смут в иначе спретнатия работен ден, не е и от обикновените четвъртъци, в които ...

НАУЧИ ПОВЕЧЕ
01
Oct
Цигари или килограми? - това не е въпросът

Повечето от пушачите мислят, че ако решат да откажат цигарите, ще напълнеят. Това твърдение се превръща в основен довод да не направят първата крачка към подобряване на цялото си ...

НАУЧИ ПОВЕЧЕ
30
Sep
Послушай Tabex

Досега сме ви разказвали много пъти за Tabex и резултатите, които дава той при правилна употреба. Преди няколко месеца "облякохме" всичко това в няколко аудиоспота, които можеха да ...

НАУЧИ ПОВЕЧЕ

Non-smooking

Бъди EX-Smoker

Изтегли Приложението.